Herplaatsers

 
Hallo allemaal!

Wij zijn Casper en Sam, volle broers van 8 en 6 jaar oud. Twee Siberische Katten die gecastreerd, gechipt en ingeënt zijn en we zijn uiteraard ook in het bezit van een stamboom.
Wegens toenemende allergische klachten bij ons personeel wonen wij nu tijdelijk weer in de cattery waar we geboren zijn. Heel fijn dat dit kan natuurlijk, maar we zijn op zoek naar nieuw personeel die ons lekker wil vertroetelen en met ons wil spelen en knuffelen.

Als je ons nieuwe personeel wilt worden zouden we graag zien dat je aan ons (woon)wensen kunt voldoen.

Ten eerste houden wij er ook van om lekker te spelen in een afgeschermde tuin, dus dat is wel een vereiste voor ons. Een ruime kattenren is natuurlijk ook goed. Het belangrijkste is dat wij absoluut niet los op straat mogen, want daar zijn de gevaren te groot en we willen niet het risico lopen dat ons iets overkomt.

Ten tweede willen wij het liefst dat ons nieuwe personeel geen last heeft van een kattenallergie. We willen namelijk nog maar één keer verhuizen en daar de rest van ons leven lekker blijven wonen.
Uiteraard willen we wel samen verhuizen en ook voor altijd samen blijven!

Wij willen graag verhuizen naar een huisje waar geen andere huisdieren zijn. Vooral honden zijn enge wezens. En om niet het risico te lopen dat het niet klikt met andere katten hebben we liever het rijk alleen.

Uiteraard krijg je van ons ook iets terug als je aan onze wensen kunt voldoen.

We hebben een enorm zachtaardig karakter en zorgen voor veel liefde, warmte en gezelligheid in huis. We zijn graag in je buurt en kletsen, spelen en knuffelen graag!
We liggen ook graag bij je op de bank, soms half op schoot.

Oja, Casper zou het ook fijn vinden als er een man in huis is, want hij is een echte “mannenkat”.

Denk je dat je aan al onze wensen kunt voldoen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op via het contactformulier.
Wie weet kunnen we dan een afspraak maken om kennis te maken met elkaar!